webshop laten maken

Start met online verkopen

De laatste jaren zien we een continue stijging van online bestellingen. Zorg ervoor dat jij niet achter blijft en biedt je vaste klanten de mogelijkheid aan om online bestellingen te plaatsen bij hun vertrouwde zaak.

Op die manier ga je mee met de online wereld maar hou je de mogelijkheid tot persoonlijk en kwalitatief contact!

Waar maken we het verschil

Een webshop die werkt op elk toestel

Sinds 2016 zijn er officieel meer website bezoeken via een mobiel toestel dan via een pc. Zorg er dus voor dat je bezoekers de optimale ervaring van je website krijgen op elk toestel.

Een webshop die snel laadt

Onderzoek wijst uit dat wanneer je website langer dan 3 seconden nodig heeft om te laden op een smartphone, je al 53% van je bezoekers kwijt bent. Een snelle website is dus cruciaal om online bezoekers om te zetten in klanten.

Een webshop die vindbaar is

Een website laten maken die niet vindbaar is, is als een station bouwen zonder sporen. Het belangrijkste van je website is dat er bezoekers naartoe komen. Via een website die SEO ready is, zorg je al voor het eerste spoor.

Een webshop op maat van je klanten

Dé meest cruciale stap voor je start met het bouwen van je webshop is NIET je brand, je doelen, je visie. Terwijl al deze zaken uiteraard belangrijk zijn, is hét allerbelangrijkste om te weten voor wie je de webshop maakt.

Hoe we helpen

Boek uw 100% gratis strategie sessie

Wil je samen ons kijken hoe je website hét gezicht van je onderneming kan worden? Boek dan nu je gratis brainstorm sessie met 1 van onze experts via het formulier hieronder.