Select Page

SEO

Sta #1 in google in 90 dagen of minder

Een website hebben is één ding maar natuurlijk wil je ook zoveel mogelijk potentiële klanten die je website bezoeken.

Hiervoor zal je aan SEO optimalisatie moeten doen. Aangezien dit niet altijd eenvoudig is staat Vision Agency als SEO specialist klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

hoe we helpen

SEO optimalisatie

Analyse

Topic & Keyword research + SEO analyse

Tijdens de eerste fase zullen we een aantal zaken samen met jou bepalen en analyseren.

Met onze topic research gaan we op zoek naar interessante onderwerpen die passen bij je bedrijf en doelpubliek. Op basis hiervan gaan we dan via onze keyword research op zoek naar dé optimale zoekwoorden waar jij #1 kan worden.

Vervolgens gaan we een eerste technische scan doen van je website om ons te begeleiden in alle nodige optimalisaties die we zullen maken.

Implementatie

Technische optimalisatie + Content creatie

Hier is het de bedoeling dat we op 2 manieren je website SEO optimaliseren om op #1 te geraken voor de zoekwoorden die uit het zoekwoordonderzoek zijn gekomen:

We implementeren waar nodig de technische optimalisaties ( foto’s voorzien van een goede titel en alt-tekst, H1 tags voorzien, goede meta tekst schrijven, … )

We voorzien de site van relevante content voor je bezoekers door je teksten te herschrijven en/of gebruik te maken van een blog.

Monitoring

Behoud je #1 in google

Jij optimaliseert je website voor Google maar je concurrenten ook. Het is daarom belangrijk om aan constante monitoring te doen van je positie en je content relevant te houden voor je bezoekers.

Bezoekers die je site te snel verlaten, verouderde content, aanpassingen aan je website, etc. kunnen allemaal een impact hebben op je ranking.

Wij kunnen deze opvolging & continue optimalisaties opvolgen om je ranking & bezoekers niet te verliezen.

FAQ

Veelgestelde vragen