Select Page

Online adverteren

Start met online adverteren en verhoog je omzet

Als eigenaar van je onderneming wil je er graag voor zorgen dat zo veel mogelijk mensen je onderneming kennen en klant worden. Hiervoor zijn online advertenties héél interessant. Je kan er via online advertenties namelijk voor zorgen dat zo veel mogelijk potentiële klanten ( die het meeste interesse hebben in je dienst/product ) je onderneming leren kennen.

Er zijn vandaag echter heel wat mogelijkheden binnen de wereld van online adverteren. Vision Agency helpt jou om het bos terug door de bomen te zien en op de meest optimale manier je klanten te bereiken via online advertenties!

hoe we helpen

Online adverteren op google

Een van de populairste manieren om aan online adverteren te doen is via Google Ads.

Heel vaak zien we bedrijven blindelings adverteren op een zoekwoord dat hen interessant lijkt en betalen ze zich hier blauw aan. Het is heel belangrijk om in de competitieve wereld van Google Ads goed na te denken over een aantal zaken voor je een advertentie plaatst.

Eerst en vooral wil je weten wie je klanten zijn, waar ze in hun “customer journey” staan wanneer ze jouw advertenties zien en wat je doelstelling is met de advertenties. Bij Vision Agency maken wij hiervoor gebruik van het “See/Think/Do/Care”-model. Op die manier zorgen we ervoor dat je jouw potentiële klanten op het juiste moment op de juiste manier aanspreekt.

Daarnaast wil je er ook voor zorgen dat je de juiste zoekwoorden gebruikt, die zo relevant mogelijk zijn voor je onderneming, met een zo hoog mogelijk aantal zoekopdrachten per maand, maar liefst een zo laag mogelijke Cost-Per-Click (CPC). Op die manier haal je het meeste waar uit je advertentiebudget. Daarom starten we bij Vision Agency steeds met een zoekwoordanalyse. Dit kan je trouwens ook helpen in je SEO-strategie.

Tot slot is het ook belangrijk dat je een goede landingspagina hebt om je bezoekers naartoe te sturen die geoptimaliseerd is voor conversies.

Wanneer je deze zaken hebt voorzien ben je klaar om een eerste Google Ad campagne uit te tekenen. Vision Agency kan hier helpen om de juiste strategie en ad copy te voorzien zodat je met de juiste boodschap je doelgroep bereikt.

Nadat je advertentie online staat is het belangrijk om deze continu te testen & bij te werken zodat je jouw advertentiebudget optimaal blijft gebruiken!

Wil je meer info of graag ondersteuning van Vision Agency? Aarzel dan niet om ons te contacteren of een strategie sessie te boeken via de knoppen hieronder!

hoe we helpen

Online adverteren op Facebook of instagram

Het is een must om met je bedrijf aanwezig te zijn op een of meerdere sociale netwerken. De populairste netwerken vandaag zijn nog steeds Facebook en Instagram.  Als je hier nog geen account op hebt met je onderneming, doe dit dan zo snel mogelijk of neem contact met ons op!

Content marketing kan al heel wat doen voor je bedrijf en is bovendien gratis als je het zelf doet. Echter bereiken je posts maar een beperkt aantal personen die meestal reeds klant zijn of je onderneming reeds kennen… Daarom is het belangrijk om ook te adverteren op sociale media om zo mensen te bereiken die je onderneming nog niet kennen.

Nu, dit is gemakkelijk gezegd maar hoe moet je eigenlijk adverteren op Facebook of Instagram?

Via de Facebook Business Suite is het heel gemakkelijk om je posts en advertenties voor zowel Facebook als Instagram te beheren. Het grote voordeel aan adverteren op Facebook of Instagram is de eindeloze mogelijkheden en data die ter beschikking staan om je advertenties op te stellen. Dit zorgt ervoor dat je heel specifiek kan bepalen welke doelgroep je advertenties zien en je dus heel gemakkelijk kan zorgen voor relevante advertenties bij jouw doelgroep.

Deze eindeloze mogelijkheden in doelgroep targeting, ad styles, optimalisaties via rapporten, .. zijn voor heel wat ondernemingen echter overweldigend en tijdsrovend.

Bij Vision Agency kunnen we je helpen om zo snel mogelijk efficiënte advertenties op te zetten en je zo te ondersteunen om optimaal jouw advertentiebudget te gebruiken.

Vragen hierover of interesse om met ons samen te werken? Neem dan zeker contact op of boek een gratis strategie sessie via de knoppen hieronder!